Să te regret? Nu. Cândva ai fost tot ce aveam nevoie.

large.jrfrpgMesaj către tine…

Azi, drumurile noastre sunt diferite. Tu ești acolo, eu sunt aici. Însă, dacă vreodată drumurile noastre se vor intersecta să știi că am să mă apropii, am să-ți întâlnesc privirea, și-am să-ți mulțumesc.

Am să îți mulțumesc pentru zâmbetele care cândva mi-au luminat fața și pentru lacrimile care mi-au mângaiat obrajii.

Am să-ți mulțumesc că mi-ai fost cel mai bun profesor. M-ai invățat că ultima greșeala e cel mai bun profesor.

Îți voi mulțumi că m-ai invățat să nu mă mai tem. Mi-ai arătat că nu trebuie să-mi fie frică să pierd pe cineva care nu se simte fericit să ma aibă.

Datorită ție nu mai cred în iluzii. Am invățat că faptele mereu demonstrează de ce vorbele nu inseamnă nimic.

Îți voi mulțumi că m-ai mințit și că m-ai trădat. Cum aș fi știut altfel cum arată un laș? și-o amăgire?!?

Am să-ți spun, cu zâmbetul pe buze, cât de recunoscătoare îți sunt pentru duritatea cu care mi-ai vorbit, pentru răceala cu care m-ai privit, pentru indiferența cu care m-ai tratat și pentru durerea în care m-ai lăsat.

Îți  voi spune, cu lacrimi în ochi, că într-un moment am vrut să renunț și că am crezut că mă voi pierde. Dar am supraviețuit. Am mers înainte. Și merg înainte. Și sunt fericită și împacată cu mine, cea de azi.

Îți  multumesc că ai existat în viața mea. Fără tine nu aș fi știut cât sunt de puternică.

Ai fost un rău necesar…

Să te regret? Nu. Cândva ai fost tot ce aveam nevoie…


Copyright 25.03.2015 THEDEVILWASONCEANANGEL– Toate drepturile rezervate

32 de gânduri despre „Să te regret? Nu. Cândva ai fost tot ce aveam nevoie.”

      1. Eu unul am avut de suferit din plin…ea si-a bătut joc de sufletul meu …oricum cineva a zis :ai fost un rau necesar,iti multumesc ca ai existat

        Apreciază

  1. Daca cineva te-a tratat cum zici tu e pt ca esti un gunoi in ochii lui. Crede-ma n-o sa sufere ala dupa tine. Un barbat nu e las si in niciun alt fel. Cu totii stim ce vrem de la viata. Doar ca nu a vrut sa fi tu „aleasa”. Doar s-a distrat cu tine. Stia asta de la bun inceput.De ce nu pot femeile sa inteleaga un lucru atat de simplu?

    Apreciază

    1. postare care a fost citita de atatea persoane e foarte bun,dar cine a postat ,adica Camelia Soreanu,se da victima,dar nu e asa,eu sunt sotu ei,si va spun cu mana pe inima ,sunt un om cu frica lu d-zeu,muncitor,nefumator,cu alcoolu nici atat,am muncit zii si noapte sa nu ii lipseasca nimic din contra iam facut toate placerile,unele care si le-a dorit de cand era d-soara,ce nu am putut oferi a fost luna de pe cer si viata mea daca era nevoie io ofeream,a plecat in Anglia si m-a chemat si pe mine dupa 6 luni,am facut mii de km sa imi vad sotia pe care o iubesc k pe ochii mei,ma-m dus de sarbatori,emotiile mau coplesit k nu o vazusem de atata timp,dar situatia e k dupa vreo 3 zile am aflat k eu eram in plus adica ea avea pe cineva,si in acest caz va da-ti seama ce a fost in sufletu meu,am fost mintit,tradat,nu va pot spune ce a fost si este si acum in sufletu meu,va las pe d-voastra ce-i care cititi comentariile,sa spuneti despre aceasta situatie,eu va spun un adevar care pe mine ma doare si acum,sufar in continuare.Ce-a care a postat se da victima dar pe mine ma facut victima,spuneti d-voastra ce-i care citesc acest comentariu ce fel de persoane pot face asa ceva?nu stiu cum pot zice asa ceva,nu au frica de d-zeu….nu mai stiu ce sa zic va las pe d-voastra sa spuneti cateceva..va multumesc

      Apreciat de 1 persoană

      1. stiu prin ceea ce treci..si te înțeleg perfect,dar trebuie sa fii puternic si va veni momentu in care se va întoarce roata iar atunci merita sa ii răspunzi cu aceeași moneda

        Apreciază

      2. 1. Limbile romane este grele.
        2. Sunt vorbe prea pline de sentimente incat sa ne complicam cu aceasta poveste a ta lipsita de sens. Cei ce au avut aceste trairi citesc printre randuri, se implica in acest amalgam de cuvinte. Ne regasim in cuvintele ei si asta explica miile de vizualizari si share-uri.
        Nu conteaza povestea din spatele cuvintelor,ci ceea ce transmite.

        Apreciază

      3. Vrei o părere? Cred că eşti un analfabet mincinos care se dă rănit pentru a-şi acoperi propriile greşeli,pe care nu e în stare să şi le recunoască sieşi în primul rând. Şi ştii ce mai cred? Că „soția” aia pe care „o iubeşti” aşa de mult a plecat departe pentru voi, pentru familie, iar tu ți-ai făcut de cap in țară,dormind pe o ureche,pentru că aveai o proastă care era a ta, şi care trebuia să fie a ta indiferent de cât de tare îți făceai tu de cap. Pentru că „nu avea să afle niciodată” şi de-ar fi aflat,te-ar fi iubit necondiționat în continuare,nu ? (Țeapă, fraiere!) Ei bine,află că lumea e mică şi că se întâlneşte munte cu munte, iar dezvăluirile secretelor sunt mici pui pe lângă asta. Şi dacă „te-a inşelat”,cu siguranță a facut asta într-un moment de furie,rătăcire şi dezamăgire, după ce TU AI ÎNŞELAT-O. Deci asta nu se prea numeşte „înşelat” ,prietene! Şi nu-i iau apărarea pentru asta,dar nici nu o învinuiesc ; în niciun caz pentru că te-a trădat pe tine, poate doar pentru că ar fi trebuit să aibă grijă mai multă de sufletul ei şi să nu se lase pradă ispitei,răzbunării. Dar cu siguranță nici ea nu se simte mândră de asta.
        Şi ştii ce mai cred eu, prietene? Că nu ai iubit niciodată femeia aia care s-a spetit cu munca pentru tine, care a plecat de lângă „totul” ei pentru viitorul vostru împreună. Nici nu ştiu cum a putut suporta o femeie ca ea un agramat infect ca tine, cu atâta „poftă de viață”. Cred că eşti un motherfuckin’ parvenit care merită o zgardă şi câte un biscuit când işi face treaba şi dă din codiță, (adică o dată pe an, şi atunci pe jumătate,pentru că nici de atât nu eşti în stare) din partea oricărei femei îi va ieşi în cale vreodată. Aşa că ,dragă „rănit în dragoste” GO FUCK YOURSELF , SON OF A BITCH!

        Apreciază

      4. Vrei o părere? Cred că eşti un analfabet mincinos care se dă rănit pentru a-şi acoperi propriile greşeli,pe care nu e în stare să şi le recunoască sieşi în primul rând. Şi ştii ce mai cred? Că „soția” aia pe care „o iubeşti” aşa de mult a plecat departe pentru voi, pentru familie, iar tu ți-ai făcut de cap in țară,dormind pe o ureche,pentru că aveai o proastă care era a ta, şi care trebuia să fie a ta indiferent de cât de tare îți făceai tu de cap. Pentru că „nu avea să afle niciodată” şi de-ar fi aflat,te-ar fi iubit necondiționat în continuare,nu ? (Țeapă, fraiere!) Ei bine,află că lumea e mică şi că se întâlneşte munte cu munte, iar dezvăluirile secretelor sunt mici pui pe lângă asta. Şi dacă „te-a inşelat”,cu siguranță a facut asta într-un moment de furie,rătăcire şi dezamăgire, după ce TU AI ÎNŞELAT-O. Deci asta nu se prea numeşte „înşelat” ,prietene! Şi nu-i iau apărarea pentru asta,dar nici nu o învinuiesc ; în niciun caz pentru că te-a trădat pe tine, poate doar pentru că ar fi trebuit să aibă grijă mai multă de sufletul ei şi să nu se lase pradă ispitei,răzbunării. Dar cu siguranță nici ea nu se simte mândră de asta.
        Şi ştii ce mai cred eu, prietene? Că nu ai iubit niciodată femeia aia care s-a spetit cu munca pentru tine, care a plecat de lângă „totul” ei pentru viitorul vostru împreună. Nici nu ştiu cum a putut suporta o femeie ca ea un agramat infect ca tine, cu atâta „poftă de viață”. Cred că eşti un motherfuckin’ parvenit care merită o zgardă şi câte un biscuit când işi face treaba şi dă din codiță, (adică o dată pe an, şi atunci pe jumătate,pentru că nici de atât nu eşti în stare) din partea oricărei femei îi va ieşi în cale vreodată. Aşa că ,dragă „rănit în dragoste” GO FUCK YOURSELF , SON OF A BITCH!

        Apreciază

    2. Din pacate gunoi este cel care trateaza astfel femeile.. Nu voi fi niciodata distractia cuiva! Aleasa sa petrec timpul meu pretios cu un ……………… NU!!! Daca nu eram o doamna, iti raspundeam pe masura !

      Apreciază

    3. Atat poti.pacat.si unele femei doar se „joaca” cu uni barbati.Asta e viata.Nu trebuie traita dupa un tipar.Esecurile,deceptiile si tradarile inseamna lectii.Dar nu iti cere nimeni sa pricepi asta.

      Apreciază

    4. E vorba de cea mai mare arta pentru ca chimia sufletului si trupului sa intre in rezonanta si sa produca multasteptatul miine….bulgare de frumusete ,gingasie….pista de decolare spre neantul fericirii si multumirii…in rest insatisfactii…frustrari…neputinte….!!!

      Apreciază

  2. Victima sigura a gramaticii limbii române, a ortografiei, care s-a dovedit a fi peste puterea de intelegere a ,, victimei” de mai sus. Ma doare cand citesc. E incredibil asa ceva.

    Apreciază

  3. Din nefericire viata e o tragedie in multe acte, un ciclu nesfarsit de cazut/ridicat inapoi in picioare, cu fragmente lasate in urma. Am ales un drum diferit fata de ea, e fericita, a mers mai departe si asta ma bucura. Eu nu am reusit, dar viata merge mai departe, si stiu ca nimeni nu ii va putea lua locul vreodata.

    Apreciază

  4. Daca de un an de zile in inima si mintea mea e un singur barbat sunt nebuna? Mi-a rupt inima in bucati si m-a facut sa sufar in ultimul hal, iar eu, in ciudat tuturor lucrurilor l-am iertat de fiecare data. Sunt nebuna daca a trecut un an de la despartirea noastra si eu sunt in continuare indragostita de el?

    Apreciază

  5. „Astazi, esti un magnet care atrage catre sine … abundenta infinita, inteligenta divina si o iubire nesfarsita!” – Mike Dooley

    🙂 Zambiti oameni buni indiferent de ce va ofera Universul! Fiti fericiti, pentru ca viata e frumoasa! (Devine tot mai frumoasa pe zi ce trece!)

    Apreciază

Lasă un comentariu